Välj en sida

Bygg Västerås

Välkommen till B.E Byggelse & Totalentreprenad – Bygg för dig i Västerås

B.E Byggelse & Totalentreprenad

B.E Byggelse & Totalentreprenad är en firma, i närheten av Västerås, som utför det mesta inom bygg. Oavsett uppdragets omfattning kan du alltid lita på att vi kommer presentera ett resultat som håller i längden. Vårt största fokus kommer alltid vara kundens önskemål, det är vår primära uppgift att visa upp ett byggarbete som uppfyller kundens förväntningar.

Med lång erfarenhet och bred yrkeskompetens, så är vi på B.E Byggelse & Totalentreprenad ett tryggt val för dig i Västerås som behöver hjälp med bygg. Vi har vad som krävs för att göra jobbet!

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Tveka inte på att höra av dig, så berättar vi mer om vad vi kan göra just för dig! Självklart får du en offert på arbetet så att du i lugn och ro kan fatta ett beslut. Välkommen till B.E Byggelse & Totalentreprenad, bygg för dig i Västerås!

Bygg & Totalentreprenad

Bygg

Efter många år som hantverkare har vi samlat på oss en bred kompetens inom branschens olika arbetsområden. Vi kan hjälpa dig i Västerås med det mesta som berör bygg, allt från enklare renoveringar till altanbyggen och tillbyggnationer. Kontakta oss så berättar vi mer!

Totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad där vi ansvarar för hela byggprojektet. På det sättet behöver du inte ha kontakt med olika hantverkare, utan vi är din enda kontaktperson och ser till att allting utförs. En helhetslösning för dig i Västerås med omnejd.

Vi arbetar här

För oss är det en självklarhet att finnas till hands för så många som möjligt. Vi utgår ifrån Kungsör men åtar oss givetvis även uppdrag på andra orter och städer runt omkring, så som Västerås. Vill du veta mer om vilka vi är och vad vi gör inom bygg? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vill ni veta mer?